Att gräva en grop...

8/15/2009 04:03:00 em jojo 2 Comments

 ... och sen fylla i den igen, det var väl ungefär vad jag höll på med igår. Sorterade knappar hemma hos mor, i olika färgskalor, bara för att till sist hälla alla i samma burk igen. Men det var ju själva knapptittandet och ooh-andet över särskilt fina knappar som var viktigast. Ett knapparmband och ett bordstablettdito blev det också. Lite lustigt är det att jag gör så många smycken, använder ju inga själv... Det kallas väl för produktutveckling. Eller pyssel mellan större projekt. Vilket leder mig in på nästa grej. 
Först vill jag tacka så mycket för alla fina kommentarer jag fått, verkligen uppskattat, och det är så roligt att kika in hos er och få en massa inspiration. Jag har fått några frågor om jag säljer mina saker, eller tar beställningar. Jag är jättedålig på att göra beställningsgrejor, improvisation och inspiration är lite av mitt pysselkoncept. Sen så har jag och min pysselkombattant bestämt oss för att vara med på den stora julmarknaden i år (japp, gäller att vara ute i god tid, julen är snart här) så mycket av det som kommer att produceras framgent ska förhoppningsvis hamna på marknad. Men vem vet, kanske blir det lite försäljning framöver. Så länge bjuder jag på idéer, å de är gratis...
(Jag tvättade bilen både ut- och invändigt igår också, vilket var både mer nödvändigt och mer produktivt än knappsortering. Ville bara få berätta det så nyttoaspekten höjdes lite...)

2 kommentarer:

Pysselkiisen sa...

Tävlingsdax på min blogg!
Vill du vara med?

Titti sa...

Så fina armband, både det med knapparna och bordstabletten. Jag älskar också att gräva i knappar, har också gjort ett liknande armband med pärlemoknappar... men även jag gör fler smycken än vad jag egentligen kan använda!