Idétorka

10/12/2009 06:22:00 em jojo 5 Comments

 
Just nu har jag inga projekt som kräver full uppmärksamhet, eller som jag är supersugen på att göra, så det kanske är lågsäsong på idéer... Tips på skojiga saker mottages gärna. Idétorkan leder till att det nu blir lite småpysslande med både det ena och det andra. I ett led att bli modigare med stickorna och våga starta på en trekantig spetssjal snart stickar jag nu på en strumpa i skönt yllegarn, det är ju iallafall säsong för tjocksockar. Glad att jag har lyckas tyda ett engelskt mönster, även om det bara är 4 mönstervarv att komma ihåg.
Dags att starta socka no 2, men varför är det så tråkigt att göra den andra!

5 kommentarer:

Hulda sa...

Ja vad var det nu det hetter SSS alltså second sock syndrom eller något...tycker alltid det är lika dant när man ska göra två lika dana...pulsvärmare som vantar...

men vad ska du göra....något som du kanske kan ge bort i julklapp?

Mia S sa...

jag tycker du ska ge dig på att virka juldekorationer (äpplen, domherrar (!) polkagrisar osv) som man kan ha i julgranen eller kanske på enriskransen. det fixar du på en skitkvart ;)

Emilia sa...

Mitt problem är nog tvärtom - alldeles för mkt jag vill göra! Men ändå är det väldigt svårt att tipsa andra...Håller med föregående talare: Börja med julklappar och juldekorationer!

Sticka andra sockan/vanten/pulsvärmaren/toffeln, don´t talk about it. Det bara ligger något visst motstånd i det. Dom är liksom antagonister på någe vis.
Jag vet precis vad man kan virka när man har riktigt tråkigt. En liten babushka. Trallala... :-)

När man inte har något fast jobb måste man ju ofta vara lite flexibel. Jag tänkte just på det tidigare att det låter som att du får ta på dig en hel del olika lärarroller, men det kanske bara är kul? Kreativ konsult tyckte jag lät allra roligast iof sig.

Själv borde jag sätta mig och läsa lite om de företag jag sökt jobb på...mhm, för det vill jag ju gärna prioritera före en liten dejt med symaskinen...nähä!

Anonym sa...

Vilken härlig blogg du har! Fick sån inspiration att börja med nåt nu! Jag stickar alltid båda på en gång. Tex först skaften, sen båda hälarna, sen resten. Då behöver man aldrig räkna varv osv så man får dem exakt lika. Lätt, å båda blir färdiga på typ samma gång.
Eve