Lycklig...

10/16/2009 03:47:00 em jojo 5 Comments

 
... är det lätt att vara när man har så fina garnnystan. Jag har nämligen rotat omkring i slöjdsalen igen och hittade både vinda och grunkagrej för att nysta mina ullhärvor. Den här formen på nystan är verkligen min favorit. Så vackra! Det har varit en ganska busy vecka, mer träning än pyssel, men förhoppningsvis blir det lite handarbete i helgen. Ikväll ska jag däremot på personalfest på skolan där jag vickat, för även låtsaspersonal som jag fick följa med. Ska bli skoj.
Trevlig fredagskväll!

5 kommentarer:

Sunna sa...

Jag köpte faktiskt till slut både vinda och nystmaskin, till sist var det ingen i familjen som visade sig när jag kom med mina härvor

Att jobba som syfröken máste ju vara drömjobbet!!
Finfina nystan!

VvW Design sa...

Visst är de härliga .. dina nystan. Köpte också nystmaskin och vinda för inte så länge sedan och är jättenöjd med dem.
Ha en trevlig helg.
KRAM, Ann

Härliga nystan :-) Måste vara drömmen att vara slöjdfröken!

Vilka härliga nystan! Och härliga färger! Så himla praktiskt att ha en arbetsplats som har precis de pysselmaskiner/atiraljer man behöver. :-)

Jag har bara ägnat mig åt att fixa klart i lägenheten så nu har jag ett extremt sug efter att få ta itu med allt mitt roliga pilleri-pyssel! Men det får nog vänta lite för till helgen kommer gäster från storstan och då får man ju lov att lyfta blicken från korsstygnen.

Hoppas att du får en trevlig kväll med de "riktiga" lärarna. ;-)