Lovely London, men...

3/11/2010 10:14:00 em jojo 7 Comments

... som den uppmärksamma kan se är detta mitt första inlägg någonsin utan bild. Jag knäppte kort på kort på kort, både turistiska å skojiga. Näst sista dagen blir min kamera stulen. Min första stöld någonsin. Ack och ve, men jag är tacksam att det "bara" var kameran. Tänk pass, bankkort osv... När jag ändå håller på att berätta om det mindre skojiga med resan, så är det väl lika bra att fortsätta. På väg hem från flygplatsen (vi flög från Trondheim) blir vi prejade av vägen, mitt på fjället... Min första avkörning någonsin. Det var inte mitt fel, jag hade startat en fullt fin omkörning av en plogbil när en dum Volvo framför mig svänger ut utan att blinka, när jag redan är i jämnhöjd med densamme! Jag lyckas undvika krock men hamnar i diket (massa halvblöt snö, så det var mjukt). Tio minuter senare är vi uppe ur diket igen, tack vare en större bil som stannade till. Tack så hemskt mycket. Men dumma Volvon körde bara vidare. Idiot!

Nu till något roligare! London var grymt! Vi bodde ytterst centralt (å billigt), max en kvarts promenad till Piccadilly! Vi snittade säkert två mil om dagen (en dag gick vi över tre!) och vi har nog sett det mesta man måste se. Hade såklart visat lite kort... Jag kom hem med tre par skor, de kostade ju nästan gratis. Vi var på en grym musikal, med bara Queenslåtar. Hur maffig som helst. Tittade på Alice i Underlandet i 3D i den största biosalongen jag någonsin sett. Mellan allt sightseeande å shoppande hann vi såklart med lite öl å pubmat, afternoon tea och ett par fikor på Starbucks. Jag kan redan tänka mig att åka tillbaka. Fint väder hade vi ju också.

Jag får väl se när det blir pysselbloggat igen, måste hitta mig en kamera först. Familjemedlemmar ligger risigt till, de kommer nog att få låna ut sina så länge...

7 kommentarer:

Jo sa...

Vad jobbigt att kameran blev stulen! :( man får verkligen hålla i sakerna, men ibland hjälper inte ens det!
Det var väl egentligen ganska bra att det hände på slutet av resan så att resten av resan inte tyngdes ner av stölden ändå.
Det låter som om ni fick en riktigt bra resa, du får visa och berätta mer sedan!

Ps: volvosar är farliga! Tur att ni klarade er oskadda!

LILLSNÖRPA sa...

Oh vad jag avskyr dumma människor som får för sig att knycka saker! Fy farao för dom...

Sunna sa...

Fy sjutton vad trist men va bra att resan var lyckad innan, ja inte den tråkiga volvon förstås

Maria sa...

Oj, dramatik med stöld och avåkning! Tur att det gick bra. men synd med alla bilder som försvann...

Låter som att ni hade en väldigt trevlig resa, ni hann i alla fall med en massa trevligheter. Men det där med kameran var ju riktigt trist. Och idiotiska bilförare, alltså vad tänker folk med egentligen?! Bra styrt av dig som klarade av det så bra i alla fall. Det är läskigt när sånt händer, man blir ganska skakis.
Själv har jag börjat sticka en halsduk/sjal och är mäkta stolt över mig själv. Även om jag inte stickar efter något mönster utan bara räta maskor så känns det fint att faktiskt göra något, som kanske till och med kommer bli något. :-)
Synd bara att jag kom på att jag kunde göra det här alldeles strax innan våren kom. Halsduk i juni någon?

Linda sa...

usch, vilka idioter det finns! både tjuvar och vägidioter.
Låter dock som att ni hade en alldeles fantastisk tid i London! och jag är inte alls avundsjuk ;-) tur att de andra missödena inte hindrar er från att vilja åka igen, men samtidigt så kan det ju hända var som helst...

Toffs sa...

Typiskt att det skulle hända dumheter sådär...Men kul ändå att ni haft det bra - OCH att ni såg We Will Rock You som är så grymt bra! Det var verkligen en upplevelse när jag och syrran var och såg den i somras, kan tänka mig att det även var det nu.

Må så gott och hoppas nästa resa blir lite mindre kantad av stölder och elände..