Ur arkivet

3/22/2010 09:23:00 em jojo 3 Comments

När det inte blir något nytt pysslat och fotograferat har jag bläddrat igenom min blogg och hittat några av mina egna favoriter. Samtidigt blev det som en liten sammanfattning. Det är ju ungefär ett år sedan jag började dela med mig av mina pysslade saker (och lite annat emellanåt). Till att börja med var ju faktiskt den här bloggen en skoluppgift, det hade jag nästan glömt bort. Ja, ja, än är jag inte less, och idéer och inspiration finns det massor av, så jag ser fram mot fortsatt bloggande. Ska bara sätta igång å pyssla...

3 kommentarer:

Vilket pysselår! Det är bra att gå tillbaks ibland och titta på sina bilder, det gör i alla fall mig glad när jag upptäcker något jag glömt.

Hoppas att du får chansen att gå en kurs, det är kul! Och jag har också haft vissa svårigheter att hitta någon i min närhet. Den närmsta har rykte om sig att vara urdålig, och i nästa by var det flera år väntetid, de bara skrattade åt mig när jag ringde(!). Så nu kör jag en timma till kursen. Men när man bor såhär mitt ute på vischan får man väl säga att det är någorlunda i närheten.:-)

VvW Design sa...

Tack för din gulliga kommentar på min blogg.
En virkad dalahäst med broderad kurbits .... det låter ju hur häftig som helst. De ska du absolut prova, tycker jag! ;-)
Ha en trevlig dag. KRAM

Emilia sa...

Så mycket fint du gjort :)