Would you like some tea?

3/04/2010 07:02:00 em jojo 3 Comments

Tjoho! I övermorgon åker jag till London för att förlusta mig lite. Inte så sportigt sportlov kanske, men oj så skoj. Men eftersom det var tretton år sedan jag var inne i London så vill jag gärna ha lite tips. Finns det något pyssligt ställe jag inte får missa? Sådana däringa saker som musikal, pub, shopping, sevärdheter und so weiter har vi ganska bra koll på, men jag skulle gärna hitta lite smultronställen. Förslag på dylika ting mottages tacksamt.
Glöm inte bort att i morgon fredag drar jag en vinnare i utlottningen. Än finns chans att vara med. Trevlig kväll!

3 kommentarer:

Sunna sa...

En garnaffär kanske?

Jo sa...

I Knit, som sagt, ligger ju vid Waterloo-stationen ungefär. Hur mkt fint som helst. Ganska dyra garner, men böcker/tdiningar och "redskap" som gör sticklivet lite roligare finns ju där! (Kolla in KnitPro-stickorna om du inte redan har sådana, jag kan inte "leva" utan mina!)
Sen har du ju Waterstonesaffären vid Picadilly, där kan du fortsätta att frossa i stick- och virkböcker! (Sen finns det en "Warehouse" för böcker nära I Knit, där finns det också väldigt billiga böcker!)
Bor ni nära Bayswater, finns det en pub som gör galet goda pajer/gratänger, på Leinster Terrace (The Leinster Arms). Klart värd ett besök!
Have fun! :)

Li.W sa...

Hej!
Jag har en sak till dig på min blogg!
Kram Linda