2 blir 1...

7/14/2010 10:13:00 em jojo 3 Comments... brukar det ju heta. Iallafall om man är lagd åt det romantiska hållet. Här är det inte mycket till romantik så det får bli tvärtom istället. 1 blir 2. Av ett par jeans blev det ett par sköna slappa sommarshorts och en härligt insliten (om det nu är ett ord) väska. Och vad gäller romantik så kommer säkert det också någongång. Jag pysslar vidare så länge...

3 kommentarer:

Monkan sa...

Vad har vi här då? En ny favoritblogg! Det lönar sig att vara nyfiken... Jag klickade på en länk i en kommentar i nån blogg och hamnade här :-) Här finns ju perfekt inspiration när jag ska försöka ta tag i mitt pysslande och bloggande. Väskor, man kan väl inte ha för många? :-) Jag har egentligen köpstopp på väskor men köpte två idag... De bara gick inte att motstå. Lapptäcksmodell á la hippie, visst, man kan sy själv, men inte till det priset med alla de detaljerna (ska lägga in bilder i bloggen men här kan du ta en titt redan nu, de är från Bolagret).

Virka är nåt jag ska göra mer av i sommar, älskar dina fina virkade blommor. Jag har en plan på en annan typ av blommor, och blad, men nu blev jag ju enormt sugen på att virka rosor! Men, men, en sak i taget, först har jag en... väska :-) att bli klar med.

Nu har jag lagt in dig i min favoritlista så att jag ska hitta tillbaks lättare. Snyggt bloggnamn förresten :-)

Vilket fint resultat, det blev en bra kombination!

Pixi sa...

Oh vad snygg o praktisk!!=)