My best stuff

8/04/2010 05:22:00 em jojo 2 CommentsNu tycker jag det är dags att bli lite ego. En uppmuntran och utmaning till alla att visa upp något man är extra nöjd med. Min rulla-ihop-ryggsäck är nog det bästa jag någonsin hittat på och sytt. Den är numer väldigt sliten, eftersom den har hängt med ett par år och jag använder den jämt. Är nöjd med mönsteridén, med öppningen upptill, att jag lade ner tid på att vara noga när jag sydde den och att det får plats mer än man tror. 

Så, nu vore det skoj att få ta del av andras favoritalster. Your best stuff. Det behöver ju inte vara något användbart, bara någonting som man vill klappa sig själv på axeln för helt enkelt. Go ego! Lämna gärna en kommentar om du hänger med, så jag kan kolla in alla makalösa påhitt...

2 kommentarer:

Monkan sa...

Ja den förstår jag att du är nöjd med tuff och ursnygg. Perfekt med stor öppning så att det är lätt att stoppa ner saker, smart modell. Och du har ju så mycket annat fint, små blommor på rad är ju ursöta, och rosorna är jag nog lite kär i :-)

Vet inte ännu om jag ska haka på och göra ett inlägg om det men jag kan ju skriva här i alla fall...

Min första tanke på "best stuff" var servettlådorna, klädda med servetter och innehåller servetter, för att servettdecoupaget "smälte ihop" så bra med lådorna, men när jag skulle bläddra fram inläggen så fastnade jag på hängaren, fast det är ju inte min egen idé så den gills väl inte riktigt.

Anna sa...

Den är urfin! Kul idé också att visa vad man är riktigt stolt över. Nu ska jag fundera på vad jag kan tänkas ha som jag är stolt över...
Idag kom ditt paket! Tusen tack, jag blev så glad! I morgon ska jag åka och köpa en fin ram till din superfina illustration - jag gillar den verkligen.