Stubbe

3/06/2014 02:27:00 em jojo 2 CommentsDen här dagen tänkte jag ägna åt att få rent och prydligt hemma innan jag åker till stugan för långhelg. Sportlov och allt. Så jag städar. Jag är oerhört dålig på att städa, för det dyker oftast upp så många andra saker jag bara måste pyssla med istället...

Som när jag dammtorkade en hylla och torkade av den runda glassmaskinkartongen som jag förvarar presentsnören i. Jag har länge tänkt att jag skulle klä in den, men inte fått ändan ur. Förrän just idag då, och vips hade jag lyckats prokrastinera städningen ytterligare. 

Presentpappret med björkmönster tiggde jag till mig från en affär för säkert ett år sedan, och på locket klistrade jag fast vanligt brunt papper och ritade sedan dit årsringar. Jag är väldigt nöjd med resultatet, men inte har lägenheten blivit mindre dammig för det... 

2 kommentarer:

Monkan sa...

Ah, snyggt jobbat. Lite för snyggt kanske :) för risken är ju att nån tror att det är en riktig stubbe och sätter sig på den. Det kanske inte en kartong håller för?

Städning... Det löser sig! Det finns det ju ett trick att fixa städningen. Man bjuder hem nån, då triggas städnings-autopiloten igång för man vill ju ha fint när man får besök, och innan man vet ordet av så har man fixat till sitt hem :)

Drutten sa...

Wow vad snygg! Nu ångrar jag så klart att jag slängde vår glass-maskins låda för någon månad sedan...