Koseligt

11/29/2015 09:33:00 em jojo 1 Comments

Två fina marknadsdagar, med både försäljning, förtäring och fniss. Oerhört mysig miljö att vara på och Tina som ordnar det hela (med hjälp av sin härliga familj) har i år igen lyckats med att skapa adventstämning. Även om det bara är andra året hon har marknad känns det givet att det blir en fin och lång tradition det här.

Som vanligt så kanske jag inte räknar ihop största förtjänsten när helgen är slut, eftersom det finns så mycket fint (och gott) som jag själv måste köpa. Men för mig är det just det som marknad står för. Att inspireras, hitta nya saker att gilla och nya människor att prata med.

För mig är alltså mitt "pysslande" ingenting jag tänker på något som ska löna sig, mer att mitt intresse ska få ta vägen någonstans. Göra plats för nytt pyssel i hyllor och skåp hemma och kanske få tillbaka litegrann av det som jag lägger ut. På typ garn... Sedan är det såklart fantastiskt att någon annan vill ha något som jag har skapat! Den känslan är obetalbar!

Ett litet tillägg vill jag dock göra till det här inlägget: Självklart vill jag att alla som håller på med hantverk ska få skäligt betalt för sina produkter, och att människor förstår och ser skillnaden mellan en vacker hemvävd duk i lin och ett polyesterschabrak från Långtbortistan! Och att de som vill livnära sig på hantverk ska kunna göra det.

1 kommentarer:

Antje sa...

Ja vad trevligt vi hade det! Å nu kommenterar jag Från paddan - duktig mamma ✂️