Betongkeps..

8/12/2009 07:32:00 em jojo 9 Comments

 
.. gjorde vi inte, men säkert allt annat som går att göra med finbetong. Idag har det varit kreativt värre och vi tömde en 25-kilossäck med betong. Roligt var det minsann. Lunch, skrotjakt i skogen och gofika med nybakade muffins hann vi också med. Nu håller vi tummarna för att slutresultatet blir finfint!

9 kommentarer:

Made By K sa...

Detta är något jag länge tänkt prova, men inte riktigt kommit till skott...hoppas det blir fina bilder på de färdiga alstren sen:)

Marie sa...

ujuj, wow så mycket fräckt du gör! Så jättekul att du funnit min blogg, tack för den fina kommentaren. Då fick jag ju nöjet att hitta till din sida här också, här fanns det mycket trevligt att titta på!
Du är hjärtligt välkommen tillbaka!
Ha en fin kväll,
mvh
Marie

Så koselig blogg du har! Så spennende ting du lager, gleder meg til å se resultatet av betongen.

Maria sa...

Spännande! JAg har en säck som ligger och väntar på mig i garaget, så snart ska det bli betongprojekt för mig också...

Hej!
Vilken finfin, glad och trevlig blogg. Ämnena verkar ju passa mig och det som jag tycker är kul i livet alldeles utmärkt! Lite pyssel och lite träning och lite bakning! Ja, det var ju liksom jag det. :-)

Jag hittade hit från Under Solen och den fantastiskt supersöta Babushkan som hon vann av dig. Jag blev helt kär i den! Tar du beställningar?

Ja, nu är jag himla glad att jag hittade hit för din fina pysselblogg var precis vad jag behövde! :-)
Vi ses säkert igen!

Antje sa...

Ahh-va' spännande med cementen.
Ser fram emot resultaten....
Kram

Antje sa...

*betongen...

Titti sa...

Verkligen schysst blogg du har, fina bilder och snyggt upplägg!

Betonggjutning är kul, det brukar ju bli bra bara man får loss formarna ;)

Annika sa...

Tack detsamma, fin blogg! Åh, betong har jag funderat på i år och dar, men har inte lyckats ta tag i det - som det känns - stora projektet... Kanske måste skaffa en trädgård först, så jag har någonstans att göra av alla blivande fågelbad och stora blomkrukor :)