Sylten blev ju god iallafall

8/11/2009 01:15:00 em jojo 4 Comments

 
Typiskt. Fick reda på idag att jobbet jag hade gått och hoppats på, på en skola där jag redan jobbat i många år, inte kommer att bli mitt. Övertalighet i min kommun, som i så många andra, gjorde att en annan lärare "knep platsen". Jag hade i och för sig inte helt vågat tro att jag skulle få komma tillbaka, men det är klart att man hoppas... Så nu titulerar jag mig väl som "Kreativ Konsult" ett tag och hoppas på det bästa. Kan ju alltid vicka. Och virka.
Ja, ja. Back to sylten. Jag har kokat sylt efter konstens alla regler, burkar i ugnen och kokade lock. Känns lyxigt att ha hemgjord sylt och jag ser fram mot att äta upp den. Mums!

4 kommentarer:

Zanna sa...

Hej Hej. Vilken härlig blogg du här. Hemskt tråkigt med jobbet, men det kanske dyker upp nåt mer framöver. Ser att du bor i Jämtland, får man fråga vart? Jag bor själv i Östersund men kommer från Åre. Ha en bra dag!

Made By K sa...

Hej! Hoppas det löser sig med jobb..på mitt jobb fick vi idag veta att uppsagda kommer att nyanställas...iallafall 6 månader!! Ljusare tider i sikte:)

Antje sa...

mmmmm - den med plättar - mmmm

Susanne sa...

Tack snälla snälla snälla Du för den fina lilla gumman och det fina fina fina fodralet. Jag blev verkligen hur glad som helst. Jag är helt kär i min lilla gumma och hon ska få pryda min hals redan i morgon!

STORT TACK!

Jag visar gärna upp bilder på henne i min blogg sen. Hoppas att det är okej!

KRAM och TACK!