Allt som man inte visste att man ville veta...

9/30/2009 08:19:00 em jojo 1 Comments

Jag har fått en fin utmärkelse av Ilkka, som innebär att man då också uppmanas att berätta tio saker om sig själv. Så här kommer tio punkter av helt onödigt och icke pysselrelaterat vetande om lilla mig, vare sig ni vill eller inte:
.
1. Jag har 24 olika färgglada ögonskuggor och mår som bäst när jag kan matcha ögonskugga med tröj-eller sjalfärg.
.
2. Jag har holländskt påbrå och önskar att jag kunde prata holländska.
.
3. Jag avskyr verkligen särskrivningar. Brrr.
.
4. Jag måste få mysa i stugan med jämna mellanrum, annars blir jag knäpp.
.
5. Jag avbryter tyvärr folk alldeles för ofta. Inte för att vara elak utan för att jag blir engagerad i det de talar om och då vill jag också bidra.
.
6. Min mamma tvättar fortfarande mina trasmattor. Till mitt försvar så måste jag få inflika att det inte finns någon grovtvättmaskin i mitt hus...
.
7. Jag tränar upp till 12 timmar i veckan, lite beroende på säsong och så.
.
8. Jag förstår verkligen inte grejen med scrapbooking.
.
9. Jag är grymt bra på dåliga vitsar av typen "Varför luktade mina brev så illa när det kom-post..."
.
10. Jag gillar att köra bil. Gärna långt.
.
Istället för att skicka utmaningen vidare tänker jag istället passa på att ge några bloggar som jag tycker mycket om lite extra uppmärksamhet under ett par dar. Så får det bli och jag tror att IA Nyckelpiga, Annas resa, Under Solen och Jag blommar blir de jag väljer att ägna mig lite extra åt.
.
Nu ska jag dricka te med mor och far (jodå, jag hälsar på även när det inte finns några trasmattor som måste tvättas). Trevlig kväll!

1 kommentarer:

Min oReda sa...

Hej Johanna! Jag bara måste säga att jag ÄLSKAR din blogg och det du gör är så fint så jag blir salig! Jag är också Jämtlänning. Åtminstone född och uppvuxen fram till 12 års ålder och trots att jag sedan dess bott långaväga därifrån kommer det alltid vara mitt hjärtas hem! Tack för all inspiration du ger! Maria