Tofsprydd

9/29/2009 05:34:00 em jojo 9 Comments

 
Idag har jag blivit klar med två sjalar till, den här gången i en somrig blå-rosa färgskala. Jag är en riktig sjalnörd, speciellt såhär när hösten kommer. Någongång ska jag räkna hur många jag har liggandes överallt. Men en vän sa en gång att man inte kan ha för många sjalar, kuddar, koppar, plädar och skor, och det mantrat tänker jag också leva efter... Finns det någonting annat man inte kan ha för mycket av? Nu ska ju dessa två inte behöva trängas med alla andra sjalar, för som allt annat nuförtiden läggs det på hög till början av december.
Nu är det snart träningsdags, med en lätt sträckt magmuskel som ett minne från söndagens träningspass...

9 kommentarer:

Anonym sa...

Och garn förstås :) Annars var listan korrekt citerad. Jag ringer dig nån dag i veckan, min ensam-hemma-tid har ju dragit igång nu. P&K /S

Maria sa...

Tyg och garn kan man aldrig få för mycket av heller! Snygg sjal!!

Emilia sa...

Snygg sjal - jag är också en sjalnörd :)

svartanova sa...

Å, vad fin! Jag tycker att det är ganska många saker man kan få samla på... ;)

Jag håller med om tyg och garn och lägger dessutom till diverse andra sy, sticka, virka, pyssla-prylar. Min sambo brukar säga att jag inte är nöjd förrän jag har en hel syslöjdssal hemma, och han har nog rätt.

Åsa sa...

Jättefin sjal! stämmer precis som du sa, men tillägger tyg, garn, knappar, band, jackor, mössor till barnen, hmm vad mer, pengar?! ;)

Linda sa...

Du har en utmärkelse/utmaning att hämta på min blogg. :)

Sarajessica sa...

Jättefina sjalar du gjort. Är de liksom sydda dubbelt och vända ut och in? Om du hänger med? :D

Blir lite sugen nu här...hm...

Vilken superfin sjal! :D