Ära vare Gud i höjden

9/23/2009 07:27:00 em jojo 7 Comments

 
Igår vikarierade jag som slöjdfröken igen och passade då på att dra fördel av de möjligheter som finns med en slöjdsal. Jag hade tagit med mig loppistyger hemifrån och stannade kvar någon timme eller två efter lektionerna och sydde mig lite sjalar. Så skönt att ha yta, arbetsbänkar, strykbord osv. Fast eftersom jag inte blev helt klar utan fick fixa lite hemma så slapp jag ändå inte det klassiska krypa på golvet, jäklas med strykbrädan och samla ihop trådrester ur soffan... Fyra vändbara sjalar blev det iallafall, och de fick följa med på en liten skogspromenad idag, för att fotograferas i den vackra höstvärlden. Tanken är ju att de ska få vara med på julmarknaden, men jag tror nästan jag måste behålla en själv...

7 kommentarer:

Sunna sa...

Klart du måste behålla en, de var ju urgrymma

Háller med Sunna, kanonfina!

Anonym sa...

Läckra..kan änvändas som bordsduk as well....
mams

Emilia sa...

Härliga kort med härliga sjalar!

Vilka snygga! Och snacka om att pricka in färgskalan med bakgrunden! Jag som är lite skraj för att bo norr om Jönköping börjar undra om jag verkligen tänker rätt när jag ser den där utsikten..?!

Jag har funderat lite på en sak. Det där med att sälja sina hantverk på marknader eller liknande...det skulle ju vara rätt så roligt tänker jag ibland. Men måste man ha ett eget företag då, F-skattesedel?

Å så fina, hur mysiga som helst.

Angående vattentäta stickade vantar, så är de tovade vantarna rätt bra. Och om man vill öka på vattentätheten så kan man tvätta dem i ullshampoo.

Beata sa...

Jättefina! Klart du ska ha en själv!