Gäralaus

10/10/2009 11:46:00 fm jojo 8 Comments

 
Gäralaus är jamska å betyder att man inte har något att göra. Göralös, helt enkelt. Har haft en sådan förmiddag idag, så som den sjalnörd jag är, så tog jag och räknade och fotograferade alla mina sjalar! Ett extremt viktigt och berikande arbete... 35 st hittade jag! Stora, små, fyrkantiga, trekantiga, avlånga. Visst är det konstigt att trots att jag har en sådan respektingivande samling inte alltid hittar en sjal som jag tycker matchar mina kläder?
Nu ska jag iallafall ta mig i kragen, slänga en sjal runt halsen och gå ut på en liten höstpromenad så det blir något vettigt gjort idag. 

8 kommentarer:

Vad rolig du är!

Fröken Elsa sa...

Roligt inlägg! Vilken samling med fina sjalar! Man blir imponerad! :)

Hoppas att det blev en skön höstpromenad och tack för din snälla och upmuntrande kommentar hos mig! :)

Jo sa...

Vilken fin samling! Jag är värdelös på att använda schalar, men när jag ser din samling inser jag att jag verkligen borde göra det!

Jullan sa...

Kul! Hoppas du hittar någon som passar både humör och kläder idag! Du ser ju ut att ha många fina!

Själv sitter jag med virknålen och försöker knåpa ihop ett par innetofflor till min yngsta dotter. Storasyster är på stan och givetvis har jag skickat bud med henne för att handla garn till mössan!

Sarajessica sa...

Oh, så fina de är, jag är särskilt svag för de paisley-mönstrade... :)

Åsa sa...

jättefin samling du har! men det är ju som med örhängen, jag har ALDRIG några som passar perfekt bland mina typ 85 st...

Delta Blue sa...

Härlig samling med fina sjalar.

Gäralaus används inte där jag bor nu men "hemma" (Härjedalen) har vi en lite annat uttal än er, Gäralös. Gissa vad `Gäralös täckta´ är för något... Golfbanan :-)

Anna sa...

Det blev ett vackert collage av alla fina sjalar också!