Det bidde fler

11/02/2009 06:31:00 em jojo 2 Comments

 
Fler armringar. De kanske är helt oanvändbara eftersom de är så pass stora, men jag tycker de är fina så jag gjorde iallafall klart alla.
Fina vännen har nyss varit här och vi har fortsatt med julmarknadspysslandet. Problemet är ju att vi bara kommer på fler och fler saker vi vill göra, istället för att avsluta sådant som vi håller på med. Vi blir ju så hemskt kreativa när vi ses. (Tro nu inte att jag tycker det är så hemskt, det är ju helt underbart att ha en vän som man kan bolla både möjliga och omöjliga pysselidéer med).
Vi ska förresten inte vara med på den stora julmarknaden, vi valde en lite mindre, eftersom den stora krockade med andra åtaganden. Tror att det blir jättebra, risken att försvinna i mängden minskar ju definitivt. Fast vi får lägga på ett kol, för den här julmarknaden är två veckor tidigare än den stora! Jag berättar mer framöver.
Så nu ska jag gå tillbaka till tråkstickningen (den där sjalen som aldrig vill bli klar) så att någonting avslutas snart.

2 kommentarer:

Jullan sa...

Tusen tack för mönstret på din mössa! Den är nu klar och alldeles underbart skön, knappt jag vill ta av den hihi!! Båda mina flickor beställde genast var sin!
Mönstret var helt perfekt och lätt att följa. Det blir helt säkert fler. Jag lägger in den på bloggen så snart jag har fotat den.

Jag blir lite nyfiken på din sjal, har länge letat efter ett mönster på svenska...
Kram Juliane

Anonym sa...

Får man sluta plugga nu o producera istället? Jag har ju ändå suttit sen 9.30... Flossan blev klar igår, lite kläde o knappar bara. Nä nu kliar det alldeles hemskt i fingrarna :) Vi hörs!
/malla