Jag pinnar på

11/04/2009 04:12:00 em jojo 4 Comments

 
Jag har hela lägenheten fylld med pinnar och grenar. De vindpinade och vattenformade grenarna är ju helt fantastiska och det kliar i fingrarna varje gång jag är i skogen eller går längs sjökanten... Har inte alltid en klar idé över vad jag ska göra med alla pinnar, men jag kan inte låta bli att plocka dem. Ja, ja, sådan är jag... Springer ju även omkring med en fin slät sten i handväskan, från en strandpromenad i somras.
I övrigt så blir det kanske lite sämre uppdatering här framöver. Iallafall i pysselväg. Julmarknadsprylarna ska såklart fixas, men i veckan har både ett lite mer beständigt (iallafall i fem veckor) jobb börjat, och samtidigt ska jag läsa engelska på universitetet. Det gör att jag nog måste lägga band på pysslandet ett tag, hur jag nu ska lyckas med det... Men kameran hänger med lite varstans, och ett och annat alster dyker säkert upp.
Nu ska jag pinna på träning.

4 kommentarer:

Maria sa...

Får mig att tänka på en barnbok som vi har om en hund som samlar på pinnar. Spännande att se vad som ska bli av dem, de är vackra.
Ibland så måste material ligga och "vila till sig" ett bra tag tills den där strålande idéen om vad man ska göra med dem kommer...

Sunna sa...

Jag letar febrilt efter en trollhassel, har tänkt hänga den i taket, häftigt är det i alla fall

Precis som min Naia, hon släpar hem allt, tom torkade blad som ligger och smular överallt, jag gjorde tydligen samma när jag var liten och till viss del fortsätter jag.
Lycka till med julmarknaden. Önskar att jag kunnde vara med, det brukar vara sá mysigt och fin stämning!

Åsa sa...

Pinnar är fina! tycker min fem-åring med, vi har fått göra ett "pinn-ställe" i trädgården för alla pinnar och grenar...

och dina sjalar du visar, jag är så otroligt imponerad!