Kan själv!

1/20/2010 07:17:00 em jojo 4 Comments


För ett tag sedan så letade jag efter ett sjalmönster, men kunde inte hitta något som jag förstod/gillade. Men i helgen när jag var i stugan fick jag ett ryck och bestämde mig för att försöka ändå. Jag visste hur jag skulle börja och var ökningarna skulle sitta, sen blev det improvisation hela vägen. Lite hålmönster här och där och en påfågelsmönstrad avslutning (för det är det enda mönster jag kan utantill). Riktigt nöjd med resultatet, och stickningen gick rätt så snabbt. Kan bli fler, i andra varianter och färger. Den här sjalen värmer nu axlarna på fina vännen. I eftermiddags var det nämligen kafferep med mina mest fantastiska vänner. Det var länge sedan vi fyra kunde träffas, och även om det bara blev en liten stund var det det bästa som hänt på länge. Mer sånt!

En mindre rolig sak är att mitt bildprogram verkar ha ballat ur. Förhoppningsvis är det bara tillfälligt, men nu kan jag inte skriva in text på bilderna längre. Trist.

Äh, nu ska jag dyka ner i garnkorgen och förkovra mig lite. Trevlig kväll!

4 kommentarer:

Hulda sa...

Du menar att du har gjort mönstret själv? Den är ju hur läcker som helst!!!! Fasiken vad duktig du är!

Emilia sa...

Vilken härlig sjal - bra jobbat :)

Anonym sa...

Sitter just nu på bibblan med min nya och fantastiskt fina sjal! Hur fin som helst! TACK tack tack, överraskningar är det bästa, särskilt de från dig... Puss!

Johanna sa...

Jag heter också Johanna och bor i Jämtland! Hittade hit genom Team Sweden på Ravelry...

Vilken vacker sjal du gjort och snygg färg också! Vad är det för garn?