Igång!

3/28/2010 05:26:00 em jojo 2 Comments

I helgen blev det stugbesök, som en liten uppladdning inför påskhelgen. Förutom att starta på min kofta (finally) blev det också skidtävlande. Ett ytterst prestigefyllt skidlopp, med saft- och bullkontroll efter 2,5 km. My kind of race... Jag vann mig en sportig mössa på efterföljande utlottning, så nu måste jag ju åka mer skidor.
Lite födelsedagsfirning blev det också, ett år äldre sedan sist blev jag nämligen i lördags. Inte helt ovetandes om innehållet fick jag en ny kamera i ett paket. Alldeles turkos och fin. Tack och bock. Nu ska här fotas!

2 kommentarer:

Stort grattis till födelsedagen! :-) Hoppas att du fick en riktigt fin födelsedag. En turkos kamera minsann, det kan ju bara bli bra bilder det förstår man ju. :-)

Själv firade jag ju också lite sent min födelsedag i helgen och passade bla på att besöka Panduro. Jag promenerade också förbi Strikk garnbutik i Gbg och funderade på om jag skulle införskaffa något garn, men insåg att det kanske vore bättre att avsluta de två påbörjade projekten jag har liggande...:-)

Ett försenat grattis på födelsedagen! Jag hoppas du hade en bra dag och känner dig en dag klokare. :-)