Sent omsider...

5/18/2010 08:28:00 em jojo 1 Comments


... kommer här ett Stockholmsinlägg. Sen ska jag försöka pyssla lite också, så jag har något att komma med. Det är ju ändå en pysselblogg detta...
Trots att jag bott i Stockholm i ett par år, så är det några saker som jag aldrig gjorde (är väl ungefär samma sak som att jag här hemma aldrig åkt ångbåten Thomée, ett sådant där måste). Har till exempel aldrig besökt Nordiska Museet förrän nu, och heller inte fikat på Rosendals Trädgård. Men nu kan jag bocka av det på min lista. Mycket trevligt. Förutom pingishelgen och dessa nya upplevelser hälsade jag på hos min gamla gymnastikförening, strosade i gamla stan, där jag också bodde, shoppade, fikade, tittade på alla vackra blommor överallt och konstaterade att det visst är i huvudstaden som prinsessbröllopet kommer att ske. Har nämligen inte upplevt någon hausse här i Jämtland, men i stora staden var det lite mer på tapeten. Bokstavligt talat. Det var många souvenirer som hängde runt om i stadens affärer.
Just ja, nya datorbatteriet verkar hålla rätt bra. Merci.

1 kommentarer:

Emma sa...

ÅH! Jag kan ju inte undgå (med mina skarpa gympa-ögon) att det skumtar ett tumblinggolv och en skruv på två bilder!!! Vem är det? och var är det? Jag är själv gymnast och tränar i Halmstad Frigymnaster. Om du inte visste så är det ju SM här i Hlamstad nu i helgen. Jag har ju ingen kolla på vart ni bor, men de är nog kul att titta på om man inte själv ska vara med vill säga ;)
/Emma