Blaha

9/05/2010 10:23:00 fm jojo 3 CommentsDen  här blev ju inte heller bra. Jag gillar inte rullkant. Tänkte jag skulle prova. Men, två restgarnsnystan är nu ett minne blott och jag fick en alldeles strålande idé medan jag stickade, så jag är rätt nöjd ändå. Dessutom har jag en miljon mössor hemma, så frysa om huvudet kommer jag inte att göra i höst.

3 kommentarer:

Sunna sa...

jag tyckte den var fin, men kul med nya ideer, väntar med spänning

Monkan sa...

Jag stickade en mössa med rundstickor i vintras och hmmm, har väl inte stickat sen skoltiden och antalet producerade "verk" tidigare var väl fyra, om man får räkna ett par vantar som två grejer :-)

Det innebar ju att jag knappt kom ihåg hur man lägger upp maskor, och till att börja med missade att det skulle var just rundstickor så efter att ha stickat några varv med vanliga stickor fick jag börja om från början.

Det jag vill komma till är att det blev ju himlans knepigt på slutet när det bara var några få maskor kvar, men det ser ut som att du börjat med den svåra delen och stickat från toppen och ut, det kanske är en smartare taktik? Eller kanske bara nåt för proffs...

Jag tycker första mössan hade coolt häng. Min mössa hade rullkant fast den går inåt så det blir mer som en "inåtböj", Rull inåt eller utåt, jag tycker att det är fint när det blir lite struktur. Och jisses vad snabb du är på att sticka!

Virkhörnan sa...

Tycker bägge två är jättefina!