Charlotta

9/08/2010 10:18:00 em jojo 6 CommentsJag hade ingen liten bebis att testa min nya prinsesstårtemössa på, så då fick bästa Charlotta modella. Jag fick Charlotta av mamma när jag fyllde tre, hon hade både sytt dockan och gjort massa kläder. Om jag inte kommer ihåg fel hade morbror snickrat en säng också. Bästa leksaken jag någonsin haft! Tack mamma! Ett antal år och lekar senare sitter hon (rätt smutsig, som synes, och inte har hon mycket hår kvar heller) på en bokhylla och tar det lugnt. Hon var nog rätt så glad att få komma ner och röra på sig lite idag.

Mössan blev väldans söt, men eftersom jag inte har någon koll på barnstorlekar har jag ingen aning om den passar små barn. Funderar starkt på att göra mig en egen. Till mig själv. Vem vill inte gå omkring och känna sig som en prinsesstårta liksom...

6 kommentarer:

Sunna sa...

undrar om jag är för gammal för en sån?

HomeRiver sa...

Ljuvlig mössa! Passar kanske till en riktigt liten, typ nyfödd. Om den inte är väldigt töjbar. Härlig historia om favoritdockan också. Det är så underbart med dockor med sådan historik, de är liksom levande...

Ilkka sa...

Den idén kommer jag att sno rakt av om det nånsin kommer nån tjejbebis i min omgivning. Har en tendens att komma mest pojkar verkar det som. Visst kan väl en pojke också passa i den, men nä... :)

Made in Hstd sa...

Åh, vilken söt mössa!

Alexandra sa...

Visst är det roligt att ta fram & känna på saker man haft nrä man var mindre. Fin docka & mössa! Jag skulle absolut vilja ha en sån mössa, så att sticka en till dig själv tycker jag är ett ypperligt förslag =)

Gurkiss sa...

Super söt mössa :)

Kram Gurkiss