Hemma igen

9/24/2010 07:14:00 em jojo 3 CommentsJag  har haft en helt fantastisk vecka! Sol, mat, träning, öl, surfing, mera mat, bad, volleyboll, ännu mera mat. Har säkert gått upp ett par kilo (bara muskler då såklart)... Tror inte jag vill se jordgubbsfromage eller chokladpudding på minst ett halvår nu. Men oj, vad härligt det har varit. Nu är jag laddad för en ruskig och mysig höst. Förhoppningsvis med massa pysslande av alla dess slag. Var ska jag börja?

Och nu, (virveltrumma), resultatet av min utlottning! Tack till alla som ville vara med, jag blir lika glad åt alla snälla kommentarer varje gång. Vinnaren blev (virveltrumma igen) Majtjho! Grattis, grattis. Mejla adressen till jvdmaaten(at)gmail.com så skickar jag sjalen och muddarna med snigelpost. Ha en skön helg alla!

3 kommentarer:

Drutten sa...

Då får man gratulera vinnaren!

Sjalen är så himla fin, är det ett eget mönster eller kan man hitta det på nätet? Jag är lite sugen på en sån sjal nämligen :-)

svartanova sa...

Låter som en underbar semester! Då känns det som om du har fyllt på med ljus och energi för att kura ihop dig och njuta av en pysslig höst!

Anna sa...

Men oj !! När kom den.. jag hoppas min kommer snart också..