Kunde inte låta bli

10/01/2010 08:49:00 em jojo 8 Comments


Jag var på loppis igår och hittade det här plåtskåpet för tre tjugor. Har ingen aning om vad jag ska använda det till, eller var det ska placeras, men kunde inte låta bli att ta med mig det hem. En annan sak jag inte har någon aning om är vad det egentligen är för sorts skåp, vad det har använts till. Någon som vet? Spegeln går att lyfta ur, och det sitter som någon sorts hållare på insidan av dörren. Spännande. 

I kväll har fina vännen varit här och vi har fixat det sista på hemlisen. I morgon smäller det! Jag kan ju såklart inte avslöja någonting nu, men om någon dag lovar jag att visa hur det färdiga resultatet blev. Nu ska jag bara ta och fästa lite trådar, sen se till att jag får min skönhetssömn, för även om ingen kommer att bry sig i hur jag ser ut i morgon vill jag ju vara på topp....

8 kommentarer:

Fint litet skåp :) Jag skulle kunna tänka mig att det hängt som badrumsskåp på en mindre toalett och att man i hållaren på insidan av dörren ska "hänga" tandborstar.

Anonym sa...

Har ett likadant skåp som funnits i familjen länge. Det är ett badrumsskåp. Plats för tandborstar på insidan skåpsdörren.

Christina

agata sa...

Japp, precis som de tidigare kan jag berätta att det är ett badrumsskåp med plats för tandborstar i dörren. När min farmor och farfar flyttade från sitt hus på 70-talet när jag var 8 år så var det en av de få saker jag ville ha från deras skräphög. Sen satt den länge i mitt flickrum. Ett tag stoppade jag en bild på Per Gessle framför spegeln, men det behöver inte du göra. ;-) Det är jättefint och jag har fortfarande kvar mitt, även om det haft olika färger genom åren.

svartanova sa...

Underbart skåp!
Jag tror också att det är ett toalettskåp med hållare för tandborstar, vi hade ett sådant i min farmors gamla hus. :)

Sunna sa...

kan du inte ha garn i det och stickorna i dörren

Ha ha, tur du fått svar, annars hade jag gissat på plats för rakhyvlar och rakborste i hålen med tanke på den utlyftbara spegeln.

Evasleva sa...

Det var ett väldigt fint litet skåp! Vilket fynd!

Ulrica sa...

Jag har haft ett likadant skåp som jag sprayade i silverfärg och i hålen på insidan fäste jag mina halsband :-D
hade lite allt möjligt "hemligt" i skåpet och hade det på mitt rum då jag bodde i kolletiv ett tag...

jag tror jag tog det i en hög med skräp ute på öarna i väntan på sopbåten. Massa grejer bytte ägare på så vis... man tog med sitt skräp till högen och baxade hem något annat som var slängt :-D Återbruk med charm!

Härlig blogg förresten, I'll be back!