There can never be too many pillows

10/03/2010 05:15:00 em jojo 3 CommentsVilken fantastisk helg! Jag har varit på årets bröllop! (Troligtvis också det första och sista riktigt storslagna bröllopet i bekantskapskretsen. De andra har antingen redan smyggift sig, eller kommer nog att hålla det lite mindre om det väl blir av)... En vacker och stämningsfull vigsel, och sedan en underbar mottagning och fest på en fjällgård! Med övernattning och brunch tidigare idag. Tänk vad härligt att få vara med på något sådant här, och få dela det med massor av goda vänner. 

Min och fina vännens hemlis, som vi har pysslat med ett tag ser ut såhär. En egen variant av brudkudde. Det lustiga i kråksången är att de troligtvis kommer att få tre (!) brudkuddar. En av brudens mor, efter en gammal förlaga, sedan vår kudde, och jag är ganska säker att det var en kudde till i ett av paketen. De hade ingen presentöppning på plats, så det blir spännande att få reda på. Men, som sagt, det kan aldrig finnas för många kuddar.... När brudparet nu drar iväg till Maldiverna på smekmånad, får vi andra möta vardagen igen, men med ett härligt minne från en vacker höstdag.

3 kommentarer:

Vilken fantastisk gåva att få!
Assi

Anna sa...

Kuddarna är FANTASTISKA! Var stolt!

Anonym sa...

Hittade din blogg först nu. Kudden är fantastisk!! Är så glad för den, den ligger på vår säng då den är bäddad. Stort tack till er båda!!
Kram Ida