Svenska flaggan

4/01/2012 02:08:00 em jojo 2 Comments


Jag borde skriva omdömen hela helgen, och det gör jag faktiskt just nu. Finally. Men det var så trögt att komma igång, vill gärna göra allt annat än det just nu nämligen. Klassiskt skjuta-upp-det-man-kunde-ha-gjort-symtom.... Så igår stickade jag mest på sjalen, imorse blev det först blockning av densamme och sedan fick jag ett obeskrivligt sug efter att färga garn. Så då gjorde jag det. 

Det blev en härlig gul härva som kanske får bli ett par påsksockor. Det andra garnet blev vackert blått som så småningom ska bli ännu en sjal. Jag vet redan vad jag ska döpa den till. Sommarhimmel. De flesta av mina sjalar har ju fått himmelska namn på ett eller annat sätt... Som tur var måste ju garnet torka först, så jag kommer iallafall inte börja på någon ny stickning förrän de sista två klasserna är inlagda i systemet. 

Det här inlägget var bara pausunderhållning, nu ska jag tillbaka till omdömena. Jag lovar.

2 kommentarer:

Louise sa...

Hehe... känner så väl igen det där! För inget kan väl få en att skjuta upp måstet så mycket som just omdömesskrivning! Vad har du använt för att färga garnet?! Fantastiska färger!! /Louise

Vilka Klara fina färger!
Jag har färgat en del garn , det är så roligt att se om det blir som man tänkt sig.
Annika